9 eksklusive restauranter i Rom

Her finder du mit favorit udvalg af 9 eksklusive romerske restauranter, trattoriaer, osteriaer og pizzeriaer i den dyre prisklasse.

Velbekomme – e buon appetito.

SA Tanca Crostaceria

email: satancacrostaceriaroma@gmail.com
satancacrostaceria.it

Lørdag er der kun åbent om aftenen. Om Søndagen er der helt lukket.

Centralt beliggende tæt ved Roms opera teater på Viminalehøjen i hjertet af Rom. Sa Tanca crostaceria er det bedste valg for dem, der gerne vil smage fremragende seafood retter i elegante og smagulde belle epoque omgivelser.

Sa Tanca er en fremragende fiske og skalddyrs restaurant kendt for sine mesterkokke og høje kvalitet af friske produkter af alt godt fra havet.

Du kan starte besøget med en frisk østersanretning og champagne mens du slapper af på sofaer i den elegante lounge eller i baren.

Historisk eksempel på luksus og rigdom, – en sand skat, bl.a. bestående af bedste kvalitet af friske østers. . Østers er ”flagskibet” blandt Sa Tancas udsøgte produkter.

Sa Tanca Crostaceria tilbyder den absolut bedste kvalitet af begrebet ”alt godt fra havet”.

Via Palermo, 57 – 00184 Roma (RM), Tel. (+39) 06/48913347

Ristorante Camponeschi

www.ristorantecamponeschi.it

Elegant og smagfuldt indrettet restaurant, beliggende på en af Roms smukkeste pladser ved renæsancepaladset Palazzo Farnese og den Hellige Birgitte fra Vadstenas kloster.

Udsøgt service og raffineret servering af lækre romerske og italienske specialiteter.

Tilholdssted for Roms jet-set og internationale personligheder fra de rige og berømtes verden. Obligatorisk bordbestilling.

Piazza Farnese 50 / 50 a, 00186 Roma, Tel. 06 687 4827

Ristorante Moma

ristorantemoma.it/en/

Raffineret og uformel karakter i hjertet af Rom. Restaurant, vin bar og cigar rum med udstilling af lokale produkter og kulinariske raffinement.

Minimalistisk arkitektur, hvor wenge og varme står i skarp kontrast til den strenge indretning i stål og glas. Restauranten ligger i centrum, kun få skridt fra Via Veneto.

Miljøet er inspireret af MOMA museet i New York. Franco og Gastone Pierini, brødre og ejere, har et ungt og kreativt team til moderne madlavning, med rødder fra de mest autentiske og kulinariske traditioner fra det italienske og mediteranske køkken. 

Venlig og opmærksom service af høj standard.

En moderestaurant med cosmpolitansk publikum.

Via di San Basilio 42, Roma, Tel 06 42 011 798

Casa Coppelle

www.casacoppelle.it

Beliggende ved siden af ovennævnte Ristorante Maccheroni. Lidt mere stilfuld og lidt højere kvalitet. Her gør man sig umage med nydelig anretning af maden og et “touch” af nouvelles cuisine.

Deres kødretter er af høj kvalitet. Særdeles god service og meget rimelige priser. Det anbefales at bestille bord på forhånd.

Piazza delle Copelle 49, Tel. 06 / 68 89 1707

Ristorante Archimede Sant Eustacchio

www.archimedesanteustachio.it

Beliggende i det hyggelige kvarter nær oldtidstemplet Pantheon. Restauranten er kendt for sine lækre friturestegte antipasti.
Gode hjemmelavede pastaretter og lækre fiske og kødretter. Husets oksefillet er værd at sætte tænderne i. Godt vinkort. Det anbefales at bestille bord på forhånd.

Piazza dei Caprettari, 63, 00186 Roma, Tel 06 68 61 616

Trattoria Sora Lella – på Tiber-øen.

kl. 09:00 – 12:00 for bestilling. Info@trattoriasoralella.it www.trattoriasoralella.it/

Herude på den lille Tiber-ø grundlagde teaterskuespillerinden, Sora Lella, restauranten

i 1940, med stor succes. Snart var stedet fyldt med glade og tilfredse, romerske stamkunder.

Udover at være skuespillerinde, var Sora Lella nemlig også en fremragende kok og fremtryllede den ene romerske specialitet efter den anden.

Sora Lella lever ikke længere, men restauranten drives nu af hendes søn, som har arvet Sora Lellas spændende opskrifter.

Hyggelige små lokaler med afslappet atmosfære.

En af mine egne favorit restauranter, når jeg ønsker at forkæle mig selv.

Via Ponte Quattro Capi 16, 00186 Roma, Isola Tiberina, Tel. 06 686 1601

Restaurant Pierluigi

Reservation: info@pierluigi.it

https://www.pierluigi.it/

En af Roms mest velrenommerede restauranter i høj kategori, for dem der virkelig ønsker at forkæle sig selv. Gastronomi i gourmet klasse. Kendt især som fiskerestaurant, men her serveres også mangfoldige kødretter, pastaretter, lækreste antipasti, raffineret tilbehør og lækreste desserter. Her finder man de bedste vine, på stedets imponerende vinkort.

Her er det bestemt ikke lokal husmandskost, men Italiensk kogekunst på højt niveau. Der er god plads på den udendørs hyggelige piazza, hvor man kan indånde renæssancens skønhed og drømme sig til svundne tider.

Eller man kan vælge indendørs faciliteternes dejlige atmosfære.
Beliggende centralt, ikke langt fra Roms fornemste renæssance palads, Palazzo Farnese. Særdeles god og venlig service.

Såvel romersk som internationalt klientel. Hyggelig atmosfære i nydelige omgivelser. Her forventes pæn påklædning og nypudsede sko.

Bordbestilling anbefales stærkt.

Piazza de Ricci 144, 00186 Rome, Tel. 066868717

Glass Hostaria

infoglasshostaria@gmail.com

https://glasshostaria.it/

Mandag og Tirsdag lukket
Onsdag til fredag kun åbent om aftenen
Lørdag og søndag åbent både til frokost og aften
Frokost kl. 12:30 – 15:00
Aften kl. 19:30 – 22:30

Eksklusive, raffinerede og udsøgte retter serveres der på denne hyggeligt indrettede lille Michelin restaurant, med moderne minimalistisk indretning, der danner en stilren og udsøgt atmosfære..

Italiensk og Amerikansk uddannet mesterkok, Chef Cristina Bowerman er ejeren af dette lille paradis for et krævende klientel, der ønsker en moderne, nouvelles cuisine, Italiensk mad oplevelse i særklasse og nyde den udsøgte service.

Den moderne indretning skaber stærk kontrast til hjertet af det middelalderlige kvarter, Trastevere, hvor restauranten er beliggende i maleriske omgivelser.

Eksklusivt lokalt og internationalt klientel. Pæn påklædning forventes.

Da restauranten kun disponerer over få borde, er det vigtigt at forudbestille.

Vicolo dei Cinque, 58 – Trastevere, 00153 Roma, Tel. 06 58335903

Ristorante Casina Valadier

www.casinavaladier.it

Lukket Mandag. Fra Tirsdag til Fredag kun åben om aftenen. Lørdag og søndag åben også til lunch.

Elegant restaurant med eksklusiv 1800-tals atmosfære indrettet i et smukt palads, tegnet i nyklassistisk stil, af arkitekten Giuseppe Valadier, som var Napoleons arkitekt i Rom.

Fantastisk beliggenhed på højdedraget Monte Pincio i den smukke Villa Borghese park. Herfra nydes en helt vidunderlig panoramaudsigt over store dele af Roms centrum, med Peterskirkens kuppel i det fjerne.
Udsøgt og raffineret service. Veltillavede delikatesser og et vinkort i topklasse.

Ingen decideret dress-code, men pæn påklædning forventes. Obligatorisk bordbestilling.

Piazza Bucarest – Villa Borghese , 00187 Roma, Tel 06 699 22 090

14 gode og billige spisesteder jeg anbefaler