Roms trylleri

Rom har alle de åndelige og jordiske ting der kan imponere og glæde!
Ingen anden hektisk storby i verden har som Rom været i stand til at bevare minder og atmosfære fra alle historiske epoker.

Et besøg i “Den evige Stad”
Er en rejse gennem århundrederne: Ruiner fra oldtiden, imponerende bygningsværker fra kejsertiden, maleriske middelalderlige kvarterer, pragtfulde pladser med rislende fontæner, adelspaladser fra renæssancen og pompøse kirker fra barokken, side om side med hverdagslivet i en nutidig storby.

“Alle veje fører til Rom”
I Rom kan du opleve storslåede seværdigheder som f.eks. “Peterskirken”, “Det Sixtinske Kapel”, “den Spanske Trappe”, “Piazza Navona”, “Piazza del Popolo”, “Katakomberne”, “Trevi-fontænen”, “Colosseum”, “Panteon” samt nogle af verdens fornemste museer og gallerier, samlinger fra alle tidsaldre, og man får forståelse for, hvorfor “Rom ikke blev bygget på én dag”.

Romerne elsker god mad og vin!
Det verdensberømte italienske køkken opleves dagen og aftenen igennem. Fra morgenstunden købes de friske råvarer på farvestrålende markedspladser, og fra middagstid syder det i køkkenerne på de godt 5000 spisesteder i Rom under forberedelserne af de herlige retter.

Romersk madkultur
Den oplever du på eksklusive restauranter, enklere trattoriaer, pizzeriaer, fortovscaféer og andre karakteristiske madhuler.
Få tips til de gode spisesteder i Rom >>

Italiensk design i udsøgte butikker, med modetøj, sko, tasker, silke, tekstiler, keramik, smykker og meget mere, lægger basen for enhver handlelysten gæsts jordiske paradis! Via Nazionale, Via Cola di Rienzo og Via del Corso kantes af butikker og hører sammen med sidegaderne i området ved den Spanske Trappe, til de mest kendte shoppinggader.

Porta Portese
En tur på det folkelige og særprægede loppemarked Porta Portese søndag formiddag, er også en oplevelse, som skaber en morsom kontrast til byens mange fine butikker.

Rom er ikke kun romernes, her finder europæerne deres rødder og udgangspunktet for det, vi i dag er stolte over at kalde vores vestlige civilisation…

Roms trylleri” kan ikke beskrives
– det skal opleves!


Find vej i Rom! Flyt rundt på kortet med pilen