Velkommen til Rom

Mit navn er Jens Ole, og jeg er din private rejseleder og guide i Rom. Jeg glæder mig til at vise dig rundt i “den evige stad” og præsentere dig for et stort udvalg af byens vidunderlige og interessante seværdigheder.

På mine rundvisninger besøges ikke kun de mest berømte og “obligatoriske” seværdigheder, men jeg vil også vise dig et udsnit af de mere ukendte, maleriske og karakteristiske steder, hvor du for alvor får oplevet den Romerske hverdag.

Jeg har været bosat i Rom siden 1979 og har igennem mine mange års erfaring som rejseleder og destinationschef, opnået et meget stort kendskab til Rom og byens historie og seværdigheder.

Adskillige års studier og forberedelser, resulterer nu i, at jeg kan tilbyde særdeles professionelle og velinformerende rundvisninger i Rom.

Efter mine mange års arbejde, som rejseleder for grupper, vil jeg nu i stedet for fokusere på at servicere PRIVATE INDIVIDUELLE rejsende, som kommer til Rom på egen hånd.

Mange individuelt rejsende, har netop valgt at rejse individuelt, fordi de ikke bryder sig om at deltage i upersonlige gruppearrangementer, hvor alt er tilrettelagt efter konceptet ”masseturisme” hvor man hele tiden skal følge trop med en masse uvedkommende mennesker, som føres an af en travl og forhastet gruppeleder, som skal nå at udføre sit arbejde inden for et begrænset tidsrum, da gruppearrangementer som oftest er meget afkortede for at holde udgifterne nede.

På mine PRIVATE arrangementer, er der tid til at se grundigt på tingene, og jeg selv giver mig tid til at give dig grundige og uddybende forklaringer. Det er dig selv der styrer tempoet.

Du kan selv vælge hvornår du ønsker pauser undervejs og tempoet tilrettelægges helt efter dine egne personlige behov og ønsker.
Jeg er her for din skyld og min opgave er at sørge for, at du får den helt unikke oplevelse og den personlige service, som du har drømt om.

Her på min hjemmeside, kan du læse beskrivelser af de forskellige standard arrangementer som jeg tilbyder.

Herud over modtager jeg gerne dine egne forslag til de arrangementer, du kunne tænke dig – eller hvis du er på bar bund, vil jeg gerne fremsende skræddersyede forslag til, hvordan du bedst kan udnytte dine dage i Rom.
Jeg yder personligt services for individuelt rejsende fra 1 til 5 personer.
Jeg hyres PRIVAT og du vil dermed ikke risikere at blive blandet sammen med andre deltagere.

NB. Det anbefales at booke mine services i god tid, da det i visse perioder kan knibe med sider nok i kalenderen.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til Rom.

Med venlig hilsen,
Jens Ole Larsen

Find vej i Rom! Flyt rundt på kortet med pilen